:::2 iNteLLiGencE iMaNs::-
:: iman hadfeena DaMiA :: iman dhiya NuHa
By: ummi ayah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Aug-2011 05:39 Email | Share | | Bookmark
TELAH PINDAH

setelah sekian lama ummi setia pada fotopages ni.....akhirnya ummi terpaksa mengalah...sbb skrg ni kat fp bile nak upload gambar teramat lah slow!!!!!..

dgn itu...dgn rasminya coretan aktiviti iman akan berpindah ke:

http://intelligentimans.blogspot.com/


harap maklum!!!


Sunday, 12-Jun-2011 14:26 Email | Share | | Bookmark
babai kakak lucy....

12 jun 2011....hari terkahir bersama sama kakak lucy selepas 3 thn bersama. ..lepas ni kakak damia+bb wa xakan jumpa lagi kakak lucy..!!! kakak lucy dah balik kg indoneca!!!...
yg paling terasa kehilangan...semestinya bb wa..sbb bb wa membesar dgn kakak uci!!! dan bile kakak uci balik, bb wa kene duduk rumah bb sitter.

ummi pon rasa jugak!!! sbb rutin harian ummi pon turut berubah!! kalo kakak uci ada ummi boleh rileks...skrg terkejar sana sini...pagi3 dah berpeluh2 dah!!! kalo ptg plak...bunyi je jam 5.00pm ...terus ummi shut down pc...balik rumah sbb nak amik bb wa kat umah bb sitter...!!!!

harap2 kakak uci berbahagia di indonecaa!!! ummi syg skt kat kakak uci sbb kakak uci ni rajin, bijak, pandai...sekolah pon tinggi tp...akhirnya jadi bibik jer!!!!kesian bila igt nasib kakak uci...!!!

harap2 lepas ni ummi dpt bibik baru sama mcm kakak lucy..!! AMIN.


Saturday, 4-Jun-2011 00:24 Email | Share | | Bookmark
cuti cuti tok bali..sudara beach resort

sudara
pantai
bbq
View all 6 photos...
ummi balik kampung versi xpress..3hari..tanpa ayah!!!
balik kg atok je lah.tak sempat nak balik kg tok bah...lagipon cik ma dah arrangekan percutian 1 malam di sudara beach resort....TQ cik ma!!!!

kakak damia seronok dpt mandi pool..xtvt mlm plak uncle z buat BBQ.

masa raya haji ari tu cuti cuti kat permai inn (sebelah sudara je) bersama sama tokbah/tokmi/dan mak mak sedara (adik adik ayah kakak damia)...
ummi rasa sudara beach resort lagi best sbb ada pool.
permai inn tak de pool!!


Monday, 9-May-2011 08:31 Email | Share | | Bookmark
family day opis ummi @ bukit gambang resort city

mandi pool
dinner tema merah itam
sukaneka
View all 4 photos...
tahun ni pes time kakak damia ikut ummi ke family day opis ummi kat bukit gambang..
tahun lepas kakak dah pergi dah kat bukit gambang ni dengan kakak tirah,acik,cikma,kak bie..

lepas acara sukan kat skol kakak...terus gerak ke family opis ummi....
kakak seronok sgt!!!


Monday, 9-May-2011 08:24 Email | Share | | Bookmark
hari sukan kakak damia

kakak yg emo
cari ummi
dah happy
View all 4 photos...
hari ni hari sukan kat skolah kakak damia.ummi xcited nak tgk kakak masuk sukan!!!...
tp tak tahu kenapa pagi tu kakak emo...bila nampak ummi je kakak nangis nak suh ummi dok sekali kat barisan sukan kakak!!!...

ummi layan je la...kakak dapat hadiah..sbb kakak masuk acara lari bwk tepung dan lari bwk apa ntah..ummi dah lupa..

sekolah kakak ni bagi ummi bagus sgt. sbb sejak kakak pergi skol, kakak damia dah pandai:
1. boleh baca surah yaa sin .
2.boleh baca suma bacaan dlm solat.
3. pandai amik wuduk dgn teratur. siap basuh hidung lagi.
4. pandai tulis.
5. pandai skit skit bahasa arab..(yg ni ummi mmg kene refer kamus)
6.boleh speaking skit2..
7.boleh baca surah surah pendek.
8.boleh baca mcm mcm doa...

tahun depan, bb wa pon ummi nak hantar kat an najaah juga lah!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net